RAQAMLI MARKETING O‘ZBEKISTONDA EKOLOGIK TURIZMNING RIVOJLANISH OMILI SIFATIDA - Axmedov Alisher Turayevich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Raqamli marketing ekoturizm turizmni barqaror rivojlantirishga ko‘maklashish, atrof-muhitni muhofaza qilish to'g'risida xabardorlikni oshirish va ekoturizm yo‘nalishlariga tashrif buyurishni rivojlantirishda muhim rol o‘ynaydi. Ushbu maqolada O‘zbekistonda ekologik turizmni rivojlantirishda raqamli marketing rolining nazariy asoslari tasvirlangan.