XX-ASR O‘ZBEK KOMPOZITORLIK IJODIYOTIDA SIMFONIK - Orinbaeva Ulzada; Kamalova Gúlmariyam (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada XX-asr O‘zbekiston kompozitorlari ijodida simfonik musiqaning rivojlanish bosqichlari haqida so‘z boradi.