TURKISTON FOTOAFSONASI- TARIX, VAQT, XOTIRA - O'ralova Malika; Bo'rixonova Mahfuza Abdiali qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada birinchi o'zbek fotografi hamda kinematografi hayoti va ijodi yoritib berilgan. Xudoybergan Devonov nafaqat O'zbekistonda balki O'rta Osiyodagi birinchi fotograf hamdir!