ATOM ENERGETIKASINING FIZIK ASOSLARI. O’ZBEKISTONDA YADRO FIZIKASI SOHASIDA OLIB BORILADIGAN ISHLAR - Ro'ziyeva Mehriniso Mirzayevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada atom energetikasining fizik asoslari. O'zbekistonda yadro fizikasi sohasida olib boriladigan ishlar to’g’risida ko’plab ma’lumotlar keltirilgan