ABU ABDULLOH AL-QURTUBIYNING HAYOTI VA ILMIY FAOLIYATI - Omonova Ma’mura (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Abu Abdulloh al-Qurtubiy hayoti, ilmiy faoliyati, ustozlari va yozgan asarlari haqida so‘z boradi.