ABU ABDULLOH AL-QURTUBIYNING “AL-JOMI LI-AHKAMIL QUR’ON” ASARI HAQIDA - Omonova Ma’mura (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Imom Qurtubiyning “Al-Jomi li-ahkam al-Qur’on val-mubayyin li-ma tadammana min as-sunna va oyat al-furqon” asari va uning yozilish uslubi haqida so‘z boradi.