AHKOM ILMIGA OID TAFSIRLAR HAQIDA - Omonova Ma’mura (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tafsir ilmlari, tafsirlarning turlari va ularga berilgan ta’riflar hamda ularning mohiyati haqida so‘z boradi.