O’ZBEKISTONDA KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISH MUHITI - Z.X.Rustamov (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada, O`zbekistonda ijtimoiy yo`naltirilgan bozor iqtisodiyoti sharoitida mamlakatda kichik biznes va xususiy tadbirkorlik faoliyatini iqtisodiy rivojlanishini tahlil qilish va tavsiyalar ishlab chiqishdan iborat.