INSONDAGI SEZGILAR SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK MASALALARI - Mustafayeva Maxliyo Axror qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada inson tanasi sezgi turlari va adaptatsiyasi o'rganilgan Sezgi – ongimizga ayni vaqtda, bevosita ta’sir qilib turgan narsa va hodisalarning ayrim xususiyatlarini aks ettirishdan iborat psixik jarayondir. Materiya bizning sezgi organlarimizga ta’sir qilib sezgi hosil qiladi.