Қишлоқ хўжалигида маркетинг коммуникациялари самарадорлигини баҳолаш - Сотволдиев Эгамберди; Камолиддинов Шерзодбек Латифжон ўғли; Неьматуллаев Бекмирзо Бозорбой ўғли (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация. Мақолада маркетинг коммуникациялари самарадорлигини баҳолаш маҳсулот, товар, компания ва бошқалар оммавийлиги каби мезонлар бўйича тахлиллар қилинган. Маркетинг коммуникацияларининг самарадорлигини баҳолаш учун, аввало, маркетинг тадқиқотларидан фойдаланиш керак. Бунинг учун тасодифий танланган аудиторияларнинг сўровлари тез-тез ўтказилади. Маълумотлар одатда сотиш нуқталарида тельефон ва кичик тузилган анкеталар орқали олинди.