Ўзбекистоннинг қадимий шаҳарлар тарихи - Кaмaлoвa Шaхзoдa Ойбeк қизи (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация: Мақолада Ўзбекистоннинг қадимий шаҳарлар тарихи ва уларнинг шаклланиш босқичлари ёритиб берилган.