QORAQALPOQ XALQI MILLIY IDENTIKLIGINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Húrliman Shamshetova Salawatovna; Dilbarxan Sharipova Atajanovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada qoraqalpoq xalqining milliy identiklik, mentalitet va o‘zlikni anglash jarayonlari antropologik tahlil etilib, uning rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar haqida fikr yuritiladi.