YO‘L HARAKATI XAVFSIZLIGINI TASHKIL ETISH - Yunusov Ibrohimjon Nishanovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Yo‘l bu transport vositalari qatnovi uchun qurilgan yoki moslashtirilgan va xuddi shu maqsadda foydalaniladigan yer mintaqasi yoxud sun’iy inshoot yuzasi. Yo‘l o‘z ichiga avtomobil yo‘llarini (umumiy foydalanishdagi va idoraviy avtomobil yo ‘llarining) shaharlar, shaharchalar va qishloq yo‘llarini, shuningdek, shahar elektr transporti yo’llarini oladi.