YO‘L HARAKATI XAVFSIZLIGINI TA’MINLASH SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Xasanov Ulugʻbek (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Maqolada yo‘l harakati xavfsizligi tasnifi, yo‘l kengligining yo‘l harakati xavfsizligiga ta’siri, yo‘l harakati xavfsizligini tartibga soluvchi huquqiy normalar bo‘yicha fikr va mulohazalar tahlil qilinib, ayrim xorijiy mamlakatlar tajribasi targ‘ib qilinadi. Yo‘l harakati xavfsizligini ta’minlash samaradorligini oshirish bo‘yicha takliflar ilgari surildi.