FAZODA GEOMETRIK ALMASHTIRISHLAR VA O’XSHASHLIKLAR NAZARIYASI - Xolmirzayeva Gulbahor (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada geometrik almashtirishning bazi xillarini va o’xshashliklar nazariyasini ko’rib chiqamiz. Geometrik almashtirishlar yordamida bir qator masalalarni yechishda yengillik yaratamiz, ulardan amaliyotda foydalanish dars samaradorligini oshiradi. Geometrik almashtirishlar qiyin masalarda oson yo’l bilan yechim chiqarishga yordam beradi buni misollarda ko’rib chiqamiz.