TO’LA EHTIMOLLIK HODISALARI VA EHTIMOLLIK NAZARIYASI - Abdullayev Erkinjon (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ehtimollik nazariyasi to’g’risida qisqacha bayonot hamda to’la ehtimollik hodisalari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Ehtimollar nazariyasi ilk bor qimor oʻyinlari oqibatida vujudga kela boshladi. Odamlar avvaliga uni fan sifatida emas boʻlgan oʻyinlardagi holatlar oqibatida tushunib yetdilar.bayon etilgan.