APPLICATION AND TYPES OF PHRASAL VERBS - Abdullayeva Nilufarxon (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada frazalar o'zi nima ekanligi, qanday kelib chiqqanligi va ingliz tilidagi frazalarning ma'nolari haqida yoritib berilgan.