OLMA MEVASINI SUBLIMATSION USULDA QURITISH TEXNOLOGIYASI - Baratova S.T.; Abdurahimova O.G‘.; Hamzaliyev M.A.; Ismoilov J.A. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz sublimatsiya usuli yordamida olma quritish texnologiyasini batafsil o'rganamiz. Biz olma uchun sublimatsion quritishning afzalliklarini, jarayonning bosqichlarini va mevani saqlash va oziq-ovqat mahsulotlarini ishlab chiqarish sohasida ushbu innovatsion texnikaning potentsial qo'llanilishini muhokama qilamiz.