NUQSONLI TOVARLARNI SOTISHNING HUQUQIY OQIBATLARI. - Rasulov Bekzod Boymuratovich; Omonova Sevinch Xolmo’min qizi; Rasilova Zarina G’ulomjonovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Tovarlar bozorini huquqiy tartibga solish, xususan, iste’molchilar huquqlarini himoya qilish bozor iqtisodiyotining ajralmas huquqiy masalalaridan biridir. Ushbu maqolada nuqsonli tovarlarni sotish oqibatlari, ularni almashtirish yoki tovar nuqsonini bartaraf etishning huquqiy asoslari tahlil qilindi. Nuqsonli tovarlarni almashtirish bo‘yicha tegishli taklif va tavsiyalar ishlab chiqildi.