АБУ МАНСУР МОТУРИДИЙНИНГ ТАФСИРДАГИ УСЛУБИ - Усмонов Искандар Фозилжонович (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Аннотация: Ушбу мақолада Абу Мансур Мотуридийнинг Қуръони каримни тафсир қилишдаги услуби ҳақида маълумотлар берилган.