STRESS HOLATLARINI OLDINI OLISH VA UNGA QARSHI KURASHISH USULLARI - Qurbonov Feruz Anvarovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada stress nima,stress qanday boladi,stressdan chiqish yo'llari. Stressning oldini olish va unga qarshi kurashish usullari haqida ma‘lumotlar berilgan.