INGLIZ TILI FANIDAN QO`SHIMCHA MASHG`ULOTLARDAN FOYDALANISHNING AFZALLIGI - Mahmudova Zulxumor Rahmatullayevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ingliz tili fanini o`rganish hozirgi kunning dolzarb vazifalaridan biridir. O`quvchilarga har tomonlama va chuqur o`rgatish maqsadida qo`shimcha darslardan foydalaniladi va turli metodlar orqali bilimlari boyitiladi. Ushbu maqola darsdan so`ng mashg`ulotlarning ahamiyati va ularda qo`llaniladigan metodlar haqida ma`lumot beriladi.