ARGOTIZMLARNING XUSUSIYATLARI VA YOSHLAR ORASIDAGI TARQALISHI - Yusupova Gulnoza; Rustamov Mirjalol (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘zbek tilida argotizmlarning yoshlar orasidagi tarqalishi va xususiyatlari haqida fikr yuritilgan.