TRITIKALE O’SIMLIGINING KUNAK VA TIT NAVLARIDA EKISH MUDDATLARINING KO’CHAT QALINLIGIGA TA’SIRI - Masardinov Xushnudbek Bozorboy o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada tritikale o’simligi ustida olib borilayotgan tajriba natijasi bayon qilinadi. Hamda tritikale o’simligining Kunak va Tit navlarining ekish muddatlarining ko’chat qalinligiga ta’siri natijalari o’rganilib taqqoslangan.