PROFILAKTIKA INSPEKTORINING IJTIMOIY REABILITATSIYA VA IJTIMOIY MOSLASHTIRISH SOHASIDAGI FAOLIYATI - Gʻofuraliyev Shermuhammad Sherali oʻgʻli (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqola profilaktika inspektorlarining ommaviy tadbirlar xavfsizligini ta'minlash, ijtimoiy reabilitatsiya va ijtimoiy moslashtirish sohasidagi faoliyati haqida so'z yuritiladi.