GʻAFUR GʻULOMNING “SHUM BOLA” ASARIDAGI TARIXIY VA ARXAIK SOʻZLAR - Sayfullayev Najibullo Hayriddin o‘g‘li; Roʻziyeva Umida Azamat qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya. Ushbu maqola Gʻafur Gʻulomning “Shum bola” asarida uchraydigan eskirgan, tarixiy va arxaik soʻzlar tahlili va eskirgan, tarixiy axaik soʻzlar oʻzi nima degan savolga javob beradi.