KORPUS LINGVISTIKASINI TILSHUNOSLIK BOʻLIMLARIGA MUNOSABATI - Raimnazarova Nasiba; Xoliyorova Toʻlgʻanoy Ravshan qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada korpus lingvistikasi va tilshunoslik boʻlimlari orasidagi munosabatlar haqida fikr yuritiladi.