MOLIYAVIY HISOBOTNING XALQARO STANDARTLARGA O’TISHNING DOLZARBLIGI VA SOHA TAHLILI: Matkarimov Ulug’bek - “TIQXMMI” Milliy tadqiqot universiteti Iqtisodiyot fakulteti 2-kurs talabasi, Matkarimov Ulug’bek (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada moliyaviy hisobotlar va ularning standartlari borasida so’z boradi va hisobotlarning xalqaro transformatsiyasiga doir bir qator kamchilik hamda mummolar o’rganiladi, ushbu muammolarni bartaraf etish uchun bir qancha ilmiy asosga ega yechimlar beriladi.