UMUMIY O`RTA TA`LIM TIZIMIDAGI MAVJUD ZIDDIYATLAR VA O`QUV TARBIYA JARAYONLAR SAMARADORLIGINI OSHIRISH OMILLARI: Xasanov Botirali Sheraliyevich - O`zbekiston Respublikasi Oriental Universiteti Ta`lim menejmenti yo`nalishi magistranti, Xasanov Botirali Sheraliyevich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada umumiy o`rta ta`lim muassasalar tizimidagi mavjud ziddiyatlar va o`quv tarbiya jarayonlar samaradorligini oshirish omillari haqida so‘z boradi.