O’ZBEKISTONDA FICARIA CALTHIFOLIA RCHBNING EKO-BIOLOGIK VA TURLI XUSUSIYATLARI: Rayxona Bozorova - Guliston davlat universiteti Dorivor o’simliklar va Botanika kafedrasi magistranti , Rayxona Bozorova (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada Ficaria calthifolia Rchbning (Bahor chistyagi) o’simlikining eko-biologik xususiyatlari, ekologik tavsifi, o’simlikning tarqalish hududi, davolash usullari va turli imkoniyatlari namoyon qilingan. Kalit so’zlar: Ficaria calthifolia Rchb, O'simlik, Ranunculaceae, Ekologik, Xalq tabobati, Evolyusiya, Zamonaviy tibbiyot, Davolash.