MUQIMIY ASARLARINING IQTISODIYOTDAGI O‘RNI: Umida Azimova, Akbar Raupov - Toshkent davlat iqtisodiyot universiteti , Umida Azimova; Toshkent davlat iqtisodiyot universiteti talabasi , Akbar Raupov (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqola o‘zbek demokratik adabiyotining XIX asr oxiri va XX asr boshlarida yashab, ijod qilgan Muhammad Aminxo‘ja Muqimiyning adabiyotlaridagi iqtisodiy qarashlarini o‘rganishga qaratilgan. Shuningdek, iqtisodiyotga qiziquvchilarning adabiyotni o‘rganishga bo‘lgan talabi va afzalliklari haqida so‘z yuritiladi. Qolaversa, maqolada Muqimiyning gazeta nashriyotlarida bo’lgan faoliyati va asarlari haqida bilishingiz mumkin.