MUVAFFAQIYAT VA MUVAFFAQIYATGA ERISHISH YO’LLARI: Ro’zmetova Shaxnoza O’rinboyovna - Xorazm viloyati Xazarasp tumani 40- maktab psixologi, Ro'zmetova Shaxnoza O'rinboyovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Muvaffaqiyat – orzularning amalga oshirilishi, asosiy maqsadning hayotga tadbiq qilinishi bilan belgilanadi. Istaklarni amalga oshirishning esa juda ko‘p usullari mavjud. Shunchaki o‘tirib, omad kelishini kutish ham mumkin. Biroq eng tez va samarali usuli donolarcha fikrlab, sovuqqonlik bilan harakat qilishdir. Omad kelishiga umid qiling.