OROL DENGIZINING KECHAGI VA BUGUNGI KUNDAGI VAZIYATI: Uralova Madina G’anisherovna - "TIQXMMI " Milliy Tadqiqotlar Universteti Gidromelioratsiya fakulteti "Suv xo'jaligi va melioratsiya" yo'nalishi talabasi, Uralova Madina G'anisherovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Bugungi kunda Orol dengizi borgan sari yo'q bo'lib bormoqda, buning sabablari va oqibatlari nimaligi to'g'risida mulohaza qilinadi.