CHIZMA GEOMETRIYADA METRIK MASALALARNI YANGI EVRISTIK USULLARDA YECHISH - Ulug‘bek Temirovich Rixsiboyev; Havoxon Elshodovna Xalilova (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Ushbu maqolada chizma geometriya fanining ortogonal proyeksiyalash bo‘limida kreativ yondashish asosida masalalarning berilishini qulay vaziyatga keltirish hamda metrik masalalarni yechishning yangi evristik usullari ishlab chiqilgan.