ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРИНИНГ МАЬМУРИЙ НАЗОРАТ ОСТИДАГИ ШАХСЛАР БИЛАН ИШЛАШ ФАОЛИЯТИНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТАЛАРИ: ХАБИБУЛЛАЕВ ФАЙЗУЛЛО ХАЙРУЛЛО УҒЛИ - ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИ ИИВ АКАДЕМИЯСИ КУРСАНТИ, ХАБИБУЛЛАЕВ ФАЙЗУЛЛО ХАЙРУЛЛО УҒЛИ (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ушбу мақолада профилактика инспекторлари томонидан маъмурий назоратни ташкил этиш, ушбу тадқиқот мавзусининг долзарблиги, профилактика инспекторининг маъмурий назорат ўрнатилган шахсар томонидан ҳуқуқбузарликлар содир этилишини олдини олиш фаолиятининг мазмуни, маъмурий назорат остидагиг шахслар уларнинг тойиқалари , ушбу фаолиятни ташкил этишнинг аҳамияти, ўзига хос хусусиятлари, мавжуд муаммо ва камчиликлар, уларни бартараф этишнинг усул ва шакллари, ушбу йўналишда хорижий давлатларнинг иш тажрибаси хамда уларнинг миллий қонунчилигимиздан фарқли ва ўхшаш томонлари хақида ёритиб ўтилган.