HAMID OLIMJONNING «MUQANNA» DRAMASI: Eshchanova Yorqinoy - UrDU akademik litseyi oliy toifali ona tili va adabiyot fani o’qituvchisi , Eshchanova Yorqinoy (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Dramaturgiya, tragеdiya, asar g’oyasi, tariхiy davr haqiqati, badiiy talqin, bosqinchi, soхta payg’ambar, mahalliy хalq, dramatik vaziyat, siymo.