RUS TILINING KELIB CHIQISH TARIXI: G’afurova Oydin - O’zbekiston Respublikasi Oliy ta'lim fan innovatsiyalar vazirligi Buxoro viloyat hududiy boshqarmasi Ģijduvon tuman 2-son kasb hunar maktabi Rus tili fani o’qituvchisi, G’afurova Oydin (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Rus tili stilistik, dialektal, maxsus qatlamlar hamda fonetik, leksik, grammatik, sintaktik tizimlar birligida. Bu uzoq evolyutsiyaning natijasidir.