NEMIS TILINI O‘QITISH METODLARI VA ULARNING AHAMIYATI: Samiyeva Shaxnoza Sadullayevna - Buxoro viloyati Vobkent tumani 1-son kasb-hunar maktabi nemis tili fani o‘qituvchisi, Samiyeva Shaxnoza Sadullayevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
this article provides information on methods of teaching the German language and their importance.