KASBIY FAOLIYATDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINI QO’LLASH FANIDA KAHOOT PLATFORMASIDAN FOYDALANISH: Asanova U.S. - Ajiniyoz nomidagi Nukus Davlat pedagogika instituti katta o’qituvchisi, Asanova U.S. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy axborot texnologiyalari va aloqa vositalaridan o'quv jarayonida foydalanish muhokama qilinadi. Kahoot platformasidan foydalanish o'quv mashg’ulotlarini samarali o’tilishiga yordam beradigan amaliy vosita sifatida qarashga alohida e'tibor beriladi. Mazkur platformaning inkoniyatlari talabalarning intellektual va ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish, darsga bo’lgan qiziquvchiligini oshirishdagi afzalliklari ta‘kidlanadi.