JAMIYATIMIZDA ZO’RAVONLIKKA QARSHI KURASHISHNING MUHIM MASALALARI - Xojamuratova Nasiba Abatbaevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zo’ravonlik bilan bog’liq bo’lgan bugungi kundagi holatlar,ularning oldini olishga tezkor hodimlarning o’rni va olib borilayotgan islohotlar,ushbu jinoyatning kriminologik tavsifi,yoritilgan.