ADABIYOT FANINI O’QITISHNING SAMARALI USULLARI. - Toshmatova Nigora Kasimovna; Baxodirova Mashxura Baxodirovna; Osimova Rayxona Adhamjon qizi; Oxunjonov Muxriddin Xayitboy o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada adabiyot fanining o’qitishda ishlatiladigan samarali usullar va ularning tasniflari ko’rsatilgan. Adabiyot fanini o’qitishning turli metodlarini darslarda qo’llanilganda erishiladigan yutuqlar haqida bayon qilingan.