G‘O‘ZANI GOSSYPIUM L. TURKUMI VAKILLARINING ILMIY VA AMALIY TADQIQOTLARDA FOYDALANILISHI - Normurodov Shaxzod Sharof o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada g’o’zani Gossypium turkumi turlaridan foydalanilishi bo’yicha tadqiqotlar tahlili, g’o’zani tarqalish tarixi, xo’jalik ahamiyati va ekalogik ahamiyati bo’yicha ma’lumotlar keltirilgan.