ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРИНИНГ УҚУҚБУЗАРЛИКЛАРНИНГ ЯККА ТАРТИБДАГИ ПРОФИЛАКТИКАСИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ ВА АМАЛГА ОШИРИШДА РАСМИЙЛАШТИРИЛАДИГАН ҲУЖЖАТЛАР ВА УЛАРНИ ЮРИТИЛИШИ - Очилова Дилсуз Собировна (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Анотация: Ушбу мақолада ҳуқуқбузарликларнинг якка тартибдаги профилактикаси тушунчаси , уни амалга ошириш усуллари турлари , якка тартибда шахслар билан ишлаш тартиб тамоиллари ҳамда уни профилактика инспекторлари томонидан амалг ошришда юзага келаётган муаммолар ва уларнинг олдини олиш юзасидан айрим мулоҳазаларимиз мавжуд