BINO VA INSHOATLARNI ISITISH JARAYONINI AVTOMATLASHTIRISHNING FUNKTSIONAL SXEMASI - Ro’ziyev Asilbek O’tkirbek o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Binolarni isitishni avtomatlashtirish ichki haroratni samarali va barqaror tartibga solish uchun mo'ljallangan komponentlar va jarayonlarning murakkab o'zaro ta'sirini o'z ichiga oladi. Ushbu bo'limda binolarni isitishni avtomatlashtirishning funktsional sxemasi ko'rsatilgan, asosiy komponentlar va ularning tizimdagi rollari batafsil tavsiflangan.