QUYI ZARAFSHON VOHASI AHOLISINING YER – SUVDAN FOYDALANISH BILAN BOG`LIQ AN’ANALARI (XIX ASR OXIRI-XX ASR BOSHLARI) - Jumaeva Nilufar Axmatovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Maqolada Buxoro vohasi ziroatchilarning qadimiy-diniy kultlar bilan bog‘liq urf-odat va marosimlari manbalar va dala ma’lumotlari asosida tahlil etiladi. В стате анализируются обычаи и традиции земледелсев Бухарского оазиса связанные с древними религиозными култами на основании источников и полевых данных. Article deals with the analyses of the traditions and customs of farmers in Bukhara oasis connected to the ancient religious cults based on the sources and field data.