aFAVQULODDA VAZIYATLARDA FUQAROLARGA PSIXOLOGIK YORDAM KO’RSATISHNING ASOSIY TAMOYILLARI - Nuraliyev Abdulhamid Oybek o’g’li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolamizda favquloda vaziyatlar sodir bo’lgan holatlarda fuqarolarga psixologik yordam ko’rsatish va ulardagi o’zini tutish va harakatlanish holatlarni barqarolashtirishga hamda favqulodda vaziyatlarda shoshilinch psixologik yordam ko‘rsatishning tashkiliy jihatlari. Favqulotda vaziyat yuzaga kelgan joyda psixologik xizmat ko‘rsatuvchi xodimlar faoliyatining tashkiliy sxemasi qaratiligan usullar haqida ma’lumotlar keltirilgan. Аннотация: В данной статье представлена психологическая