QO`RG`OSHINDAN SURUNKALI ZAHARLANISHDA MOYAKLARDAGI MORFOLOGIK O`ZGARISHLAR - Hamroyeva Lola Rizoyevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Og`ir metallar bilan zaharlanish prostata, epididimis va urug' pufakchalari kabi ikkilamchi jinsiy bezlar bilan bir qatorda moyaklar funktsiyalarini buzadi, natijada ularning biokimyoviy tarkibi o'zgaradi va steroidogenez va gametogenezga ta'sir qiladi.