TA’LIM JARAYONIDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK METODLARDAN FOYDALANISH SAMARADORLIGI - Shodmonov X.M.; Sotvoldiyeva X. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Maqolada, ta’lim jarayonida interfaol usullar va metodlarni qo’llashning dolzarbligi, ahamiyati va ushbu metodlarni ta’lim-tarbiya jarayonining samaradorligini kafolatlovchi zamonaviy pedagogik texnologiya sifatida qo’llanilishi hamda ularni samarali tashkil etish uchun zarur talablar bayon qilingan.