KIMYO FANIDA VARIATIV SINFLARDA YANGI BAHOLASH TIZIMI - Mirzayeva Hilola Roxotaliyevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya :Kimyo fani o'quvchilar uchun eng muhim fanlardan biri bo'lganligi, qiziquvchilar sonining ko'pligi sababli maktablarda kimyo faniga ixtisoslashtirilgan sinflar tashkil qilinmoqda. Bunda, albatta, o'quvchilar qiziqishlari inobatga olinmoqda. Keyingi yillardan boshqa fanlardan ham variativ sinflar tizimi joriy etilishi kutilmoqda. Ularning baholash tizimi ham ma'lum bir kategoriyalarga asoslanmoqda.