BIOLOGIYA FANINI O’QITISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Po'latova Zulfiya Hasanbo'y qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Biologiya darslarida amaliy mashg'ulotlar tashkil qilish va zamonaviy metodlardan foydalanish dars samaradorligini yanada oshirishga xizmat qiladi. Darsda "Akvarium" "metodini qo'llash orqali o'quvchilar biologiyaga oid bilimlarini yanada mustahkamlaydi, undan tashqari ularning dunyoqarashi kengayadi. Darsni muzokaralar yordamida o'rganish, amaliy o'rganish o'quvchilar bilimini oshirishga xizmat qiladi.